Zincoseb shampoo koiralle ja kissalle 250 ml

Zincoseb-shampoo on pehmittävä ja talitasapainoa palauttava tuote koirille ja kissoille. Sitä käytetään hilseilevän ja kutiavan ihon hoitoon.

Pakkauskoko:
250 ml
Markkinoija:
FaunaPharma Oy
Tilattavissa, toimitusaika 1-3 arkipäivää
31,19 €
124,76 € / l

Kolloidisen rikin ja salisyylihapon luontaisen vaikutuksen ansiosta Zincoseb ® Shampoo kiihdyttää ihon uudistumista, kun talirauhasten eritys on lisääntynyt tai eläimellä on hilsettä. Valmisteella on myös tasapainottava vaikutus, joka ehkäisee ihon hilseilyä. Näiden kahden vaikuttavan aineen ja sinkkiglukonaatin (aine jolla on voimakas pehmittävä vaikutus) yhteisvaikutus edistää normaalia ihon ja karvojen elinvoimaisuutta ja toimintaa, lievittää ihon kireyttä ja rauhoittaa kutinaa.

Lanoliinilla on lisäksi kimmoisuutta lisäävä ja kosteuttava vaikutus ja se voimistaa ihon uudistumista. Mieto tuoksu auttaa peittämään hilseilyn aiheuttamaa hajua.

Sivele valmistetta eläimen iholle, kun olet ensin kosteuttanut sitä haalealla vedellä ja hiero pehmeästi. Anna valmisteen vaikuttaa iholla muutaman minuutin ajan ja sen jälkeen huuhtele. Toista käsittely tarvittaessa. Zincoseb ® Shampoota voidaan käyttää myös pennuille.

Kationinen surfaktantti, betaiini, kookosdietanoliamidi, salisyylihappo, maitohappo, etoksyloitu lanoliini, kolloidinen rikki, sinkkiglukonaatti, klooriheksidiinidiglukonaatti, sakeutusaine, hajuste, deioinisoitu vesi.

Eläintuote.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Zincoseb shampoo koiralle ja kissalle 250 ml
Arvostelusi