Ale

HELEIN STRONG COLLAGEN 90 + 15 TABL

Suurempi koko! Helein on tehokas ja monipuolinen kauneusravintolisäsarja, jossa on tutkitusti tehokkaat ainesosat. Se on suunniteltu suomalaisten naisten tarpeisiin helpottamaan kauneudenhoitoa myös sisältäpäin. Kollageenintuotanto heikkenee luonnostaan iän myötä. Helein Strong Collagen sisältää kliinisesti tutkittua Verisol® kollageenia. Kollageeni on hyvin imeytyvässä peptidimuodossa. Lisäksi tuote sisältää C-vitamiinia. C-vitamiini edistää kehon normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää iholle, nivelrustolle ja luustolle. Tutkittua kollageenia sisältävä Helein Strong Collagen on vahva kauneusravintolisä, joka auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Se sisältää kollageenia hyvin imeytyvässä muodossa sekä C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon ja maidoton.

Pakkauskoko:
90 + 15 TABL
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 15,90 € Normaalihinta 19,30 €

Ravintolisä ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa.

3 tablettia päivässä

Kollageeni (naudasta), askorbiinihappo, täyteaineet (trikalsiumfosfaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi, kantaja-aine: kaliumalumiinisilikaatti), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa). 

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei alle 11-vuotiaille.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:HELEIN STRONG COLLAGEN 90 + 15 TABL
Arvostelusi